Reklamacije

Ako ustanovite prilikom prve uporabe da je proizvod kojeg ste dobili neispravan ili da niste njime zadovoljni, molimo vas da nas kontaktirate i slijedite niže navedene upute.

Pošaljite nam informacije s brojem narudžbe, brojem računa ili vašim korisničkim imenom, opisom reklamacije i slikom proizvoda e-mailom na barbadostudio[at]gmail.com

S potvrdom primitka reklamacije poslat ćemo vam i obavijest može li se proizvod zamijeniti za novi ili može li se za proizvod dobiti povrat novca.

U slučajevima kad se proizvod može zamijeniti za novi i kad se za proizvod može vratiti novac, na vašu adresu šaljemo dostavnu službu koja prikuplja reklamirani proizvod.

Kad proizvod stigne na skladište, šaljemo Vam obavijest o povratu novaca/slanju zamjenskog proizvoda. Povrat novca/zamjena za novi proizvod bit će odrađena unutar 2-3 dana, a najkasnije nakon 15 dana. U suprotnom nas kontaktirajte e-mailom na barbadostudio[at]gmail.com.

Ako je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke te vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate. Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.

U interesu nam je imati zadovoljne korisnike tako da ćemo se uvijek potruditi da sve reklamacije budu riješene na obostrano zadovoljstvo.

Pisani prigovori

Pisani prigovor, odgovor, obavijesti

U skladu s člankom 10., Zakona o zaštiti potrošača imate pravo uputiti pisani prigovor našoj internetskoj trgovini.

Pisani prigovor možete uputiti putem pošte na adresu:

Donja Poljana (Grad Varaždinske Toplice), Martina Pušteka 15

ili putem maila: barbadostudio[at]gmail.com

Radi što bržeg utvrđivanja konkretne narudžbe na koju imate prigovor, u prigovoru navedite broj narudžbe, broj računa ili svoje ime i prezime. 

Hempica.me će vam potvrditi primitak prigovora pisanim putem bez odgađanja, a odgovor će Vam stići u roku od 15 (petnaest) dana od dana zaprimljenog prigovora.

Shopping Cart
Scroll to Top