heldtea power up

Mjesec dana budila sam se uz Heldtea Power Up čaj od konoplje. Okus je sjajan

Ako ste jedni od onih koji ujutro ne posežu za šalicom kave ili čaja, svaka čast. No, za sve one kojima je potrebna kava za razbuđivanje, ali traže alternativu tom napitku – toplo preporučujemo Heldtea Power Up čaj za brzo razbuđivanje i bolji fokus. Radi se o čaju od konoplje koji osim industrijske konoplje sadrži limunsku travu, đumbir i ružu i koji je upravo zbog svojih sastojaka zdrav, ali i prava budilica.

Zašto je tome tako?

Iako je možda uvriježeno mišljenje da čaj od konoplje umiruje i uspavljuje, u dobroj kombinaciji s drugim prirodnim sastojcima zaista može imati drugačiji efekt. U ovoj recenziji se ovaj čaj pio napreskokce gotovo mjesec dana umjesto kave ili kao jedan od napitaka u danu. Imao je učinak povećanja koncentracije i poticao je budnost organizma. Doduše, najbolju ocjenu dobiva odličan okus koji je slatkast, citrusan i osvježavajuć.

Heldtea Power Up čaj od konoplje dolazi u rinfuzi i to u dosta velikim komadima pa možete dobro vidjeti što pijete. Već sam miris sušenog čaja od industrijske konoplje je opojan i ukusan, a s time se slaže i okus.

Ljekoviti sastojci Heldtea Power Up čaja od konoplje

Osim konoplje, među sastojcima ovog čaja nalaze se limunska trava, đumbir te ruža. Svaki od njih ima posebna svojstva na kojima će vam organizam biti zahvalan.

Limunska trava često se koristi u azijskoj kuhinji zbog intenzivne arome i pojačavanje okusa, a osim toga djeluje protuupalno te kao antidepresiv. Konkretno, sadrži vitamine A i C, folnu kiselinu te magnezij koji regulira hormone i kontrolira vrijeme spavanja i buđenja.

Isto tako, đumbir se već tisućama godina upotrebljava zbog ljekovitih svojstava, a posebice zbog smanjivanje upale i bolova. Ovaj sastojak Heldtea čaju od konoplje također daje citrusni miris i okus. Đumbir sadrži vitamin C, minerale poput kalija, bakra i magnezija, esencijalna ulja i organske kiseline. Đumbir u čaju od konoplje poboljšava probavne smetnje te smanjuje bolove i upale. Vjeruje se kako je učinkovit i u borbi protiv menstrualnih bolova.

Ruža sadrži više razine eteričnih ulja, tanina te kiselina uz sve ostale aromatične tvari. Ljekovitost ruže u čaju od konoplje očituje se u smanjivanju probavnih problema, umirivanju uma te čak i jačanju potencije.

Svi ovi prirodni sastojci u kombinaciji s konopljom koja je bogata antioksidansima, razbuđuju tijelo i daju mu potrebne vitamine i hranjive tvari. Tanin u čaju održava budnost organizma i poboljšava koncentraciju.

Koji je učinak Heldtea čaja od konoplje?

Promjene u organizmu nakon korištenja Heldtea čaja od konoplje nisu bile intenzivne, ali su se mogle primijetiti. Kad god bih se maknula od kave imala bi popriličan problem uspavanosti i teške koncentracije. Međutim, sada kada sam kavu zamijenila s čajem od konoplje, to nisam doživjela.

Ovaj čaj konzumirala sam ili rano ujutro umjesto kave ili u popodnevnim satima kad mi je zatrebalo još malo fokusa prije kraja radnog dana. U svim slučajevima sam osjetila budnost kao da sam napravila kratku šetnju ili kao da sam popila šalicu kave. Čaj mi nije radio probleme s uspavljivanjem, no trudila sam se piti ga barem tri sata prije spavanja kao što to običavam raditi s kavom.

Posebno mi se svidjelo i to što čaj od konoplje nije izazvao nervozu u tijelu i glavi kao što to čine kava ili energetski napitci.

Okus čaja od konoplje je odličan. S obzirom na sastojke limuna i đumbira okus je blago kiselkast, ali ugodan zbog ruže i konoplje koje stvaraju ravnotežu. Ljubitelji limuna i čaja od đumbira će posebno uživati u ovom napitku. Miris se slaže s okusom i navodi da popijete još koju šalicu.

Nakon mjesec dana konzumiranja nisam osjetila nikakve negativne nuspojave osim pojačane potrebe za vršenjem male nužde jer se ipak radi o diuretiku.

Također, to je znak da se tijelo rješava toksina i na taj način čisti. Nisam osjećala nikakvu omamljenost niti pospanost, a bez obzira na to što se radi o čaju za razbuđivanje, ako sam ga pila u popodnevnim satima, nisam osjetila nikakve probleme sa spavanjem navečer.

Isplati li se?

Za sve one koji žele iskoristiti blagodati industrijske konoplje, a nisu sigurni bi li im se svidio njen intenzivan okus, Heldtea čaj od konoplje je odličan početak. Ukusan napitak može se piti kao zamjena za kavu, a zaista ima učinak na poboljšavanje koncentracije i fokusa.

Ako vam se svidjela ova recenzija te čaj želite i sami isprobati – možete ga bez problema naručiti i putem našeg webshopa. 25 grama čaja platit ćete samo 45 kuna, a ako na našem shopu naručite robe u vrijednosti više od 300 kuna – dostava je besplatna.

Definitivno se isplati.

Sviđa vam se ova priča? Podijelite ju s prijateljima!
Shopping Cart
Scroll to Top